Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5


Styleshout provide a free templates for web designer to make them can use for your website or blog and i have  succesfully bloggerized one from thousand collection of free template, styleshout called this template a higher ground template which look like wordpress themes style ( i think.. :d). don't woory i have check this template layout in any browser like firefox, IE, opera, flock, and google chrome. Overall this template suitable for your personal blog.
 Features :
  1. Automatic read more
  2. Images Resize in home page
  3. 3 column in footer section
  4. Search bar
  5. Navigation bar


If you having trouble with this template just send me an email to subagya@gmail.com

About Subagya

Hello readers, im Guruh Subagya, i'm start blogging at 2008, i'm person who interest with technology, blogger, and others stuff related to internet marketing. Hope you enjoy with my post information. Happy Blogging
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

18 comments:

  1. weh, karya baru lagi nih :D. sukses bro ;)

    ReplyDelete
  2. subagya memang top, karya-karyanya beda sama yg lain

    ReplyDelete
  3. mantab nih template barunya kang mochal.......

    ReplyDelete
  4. Cantik banget template barunya Kang Mochal, success always kang.

    ReplyDelete
  5. mantap mas, headernya juga sip....

    ReplyDelete
  6. Wow very cool tuh templatenya. Makasih infonya....

    ReplyDelete
  7. wow keren nih siple theme....aku ijin ambil yah...buat yang lain lagheee nih kang

    ReplyDelete
  8. kang subagya templatenya bagus saya udah pake sekarang, saya ada permintaan ni, tolong dong bagian menu diatas dijadikan menu pull-down
    itu aja terimakasih kang subagya.

    ReplyDelete
  9. Ha.h.a.. baru tau kalo minya siti item. Udah saya post tuh kang hye..eh.

    ReplyDelete
  10. kang buatin template satu dunk buat wordpress..yang kereeeeeen :D

    ReplyDelete
  11. @ sendal jepit > maaf mas in desgin asli jadi saya ga bisa merubahnya :D

    ReplyDelete
  12. Kang, templatenya bagus, tapi sidebar untuk taruh script adsensenya di sebelah mana?

    ReplyDelete


Top